
רב כלאי גיא מאירסדורף ז"ל
בנם של דבורה ושמואל. גיא נולד ביום כ"ז בשבט תשל"ט (24.2.1979) בכרמיאל, בן לזוג מראשוני המקום. ילד שני במשפחה, אח של ערן וברק.
כנער גיא התנדב למשמר האזרחי והיה פעיל בשיטור קהילתי, אף השתתף במארבים סמויים של המשטרה. בהגיע מועד הגיוס לצבא ביקש להיות לוחם במשמר הגבול.
לבסוף הוא התגייס כלוחם לגדוד "שפיפון" בחיל התותחנים, ואת רוב שירותו העביר ברצועת הביטחון בדרום לבנון. הגדוד שלו היה בין האחרונים לעזוב את לבנון במאי 2000.
גיא היה חייל מוערך, אף הוכתר כמצטיין פלוגתי, והחוויות שעבר בצבא השפיעו על דמותו ואישיותו.
לאחר שסיים שירות סדיר מלא שוחרר גיא, ומאז שירת במילואים בתותחנים. בחודש נובמבר 2003 התגייס גיא לשירות בתי הסוהר (שב"ס). אחרי ששירת כמה חודשים כסוהר ביטחון בבית סוהר שטה עבר לבית סוהר גלבוע, בו שירת שלוש שנים ובמהלכן עבר קורס סוהרים וקורס מש"קים.
גיא נשא אישה ובפברואר 2012 נולד בכורו – איתמר. בשנת 2014 הוא נישא בשנית, לשני שלוש שאותה הכיר בעבודתה בשב"ס כעובדת סוציאלית, ובינואר 2015 נולד בנו השני – דניאל. המשפחה הייתה ערך עליון עבור גיא, הוא תמיד היה החוט המקשר בין כל בני משפחתו הרחבה, נהנה לארח ולבשל לכולם והקפיד על ארוחות משותפות ועל ציון החגים.
בחודש אפריל 2017 החל קורס מעקב ופיקוח של היחידה, בהשתתפות גיא. רב-כלאי גיא נפל בעת מילוי תפקידו ביום כ"ט באייר תשע"ז (25.5.2017), כאשר לקה בליבו במהלך התרגיל המסכם של שבוע העיקוב.אמו של גיא מספרת על המנה שאהב: גיא באופן כללי מאוד אהב לאכול , ולבשל הייתה לו גישה למטבח באופן קבע שם היה מבטא את האהבה שלו לאכול.
המנה הנבחרת היא רולדת בשר עטופה בבצק עלים . שהוא היה משדרג בכל פעם שהוכנה.
בצק עלים במילוי בשר טחון
מצרכים:
קילו בשר טחון
סלסלת פטריות חיות וקצוצות
1 בצל קצוץ
2 בצל ירוק קצוץ
4-5 שיני שום כתושות
פלפל שחור
מלח
2 ביצים
פירורי לחם
בצק עלים
אופן הכנה:
להוסיף את כל החומרים לבשר וליצור עיסה
בנייר כסף יש לגלגל את התערובת של הבשר לעיגול ולהכניס לתנור ל30 דקות 200 מעלות כשהבשר מוכן להוציא אותו ולהניח להתקרר
כשהבשר התקרר יש לעטוף את הבשר בבצק עלים להבריש בביצה את הבצק ולהכניס לתנור לעוד 35 דקות ב180 מעלות.